Tijdschema’s instellen per gebruiker

Maak een afspraakMaak een afspraak

Tijdschema’s instellen

Met deze functie kan u bepalen op welke dagen van de week en op welke tijdstippen een bezoeker toegang heeft tot uw gebouwen. Voor elke gebruiker kunnen 2 afzonderlijke tijdschema’s worden ingesteld voor elke dag van de week. Op die manier beschikt u over een zeer flexibele toegangscontrole.

Tijdsduur instellen

Wanneer het niet nodig is om op specifieke dagen op bepaalde tijdstippen wel of niet toegang te geven aan een bezoeker, dan kan u eenvoudigweg instellen dat de bezoeker toegang krijgt tot na een bepaalde tijd vanaf de eerste ingebruiksname. Dit kan gecombineerd worden met het instellen van de tijdzones.

Tijdschema's instellen per gebruiker

Veiliger

dé toegangscontrole is een toekomstgerichte manier om de toegang tot al uw locaties in goede banen te leiden. Doordat u geen sleutels meer nodig heeft, kan niemand er nog één verliezen en hoeft u niet te vrezen dat iemand met uw sleutels gaat lopen.

Makkelijker

Met een offline toegangscontrolesysteem heeft u de toegang tot uw gebouwen letterlijk opnieuw in eigen handen. Uw smartphone is uw virtuele receptionist en beheert voor u alle toegangsrechten in uw gebouwen: gebruikers bijmaken, hun rechten instellen, gebruikers verwijderen, ... Makkelijker kan het niet.

Geen kopzorgen

U hoeft zich geen zorgen te maken dat u zelf of uw bezoekers sleutels zullen verliezen omdat er geen fysische sleutels in omloop zijn. Op die manier vermijdt u ook de kost om nieuwe cilinders te laten installeren en sloten te vervangen.

Vragen? Laat u contacteren door één van onze adviseurs