Toegangscontrole op ieders maat

Maak een afspraakMaak een afspraak

Eén app. Alles onder controle.

ISEO Argo app is alles wat u nodig heeft om een volledige controle te hebben over het beheer van alle deuren in uw gebouwen.

Toekomstgericht

ISEO ARGO app werkt op elke moderne smartphone. Samen met ISEO GUEST en ISEO HOST beschikt u over een complete offline toegangscontrole op uw smartphone.

Automatische updates

ISEO Argo is in volle ontwikkeling. Nieuwe functionaliteiten ontvangt u op uw smartphone door middel van de gratis software updates.

Meer dan 50 jaar ervaring

ISEO ARGO werd ontwikkeld door de ISEO Group. ISEO is sedert 1969 toonaangevend op het vlak van de productie van sloten en cilinders.

In actie

Veiliger

Offline toegangscontrole is dé toekomstgerichte manier om de toegang tot al uw locaties in goede banen te leiden. Doordat u geen sleutels meer nodig heeft, kan niemand er nog één verliezen en hoeft u niet te vrezen dat iemand met uw sleutels gaat lopen.

Makkelijker

Met een offline toegangscontrolesysteem heeft u de toegang tot uw gebouwen letterlijk opnieuw in eigen handen. Uw smartphone is uw virtuele receptionist en beheert voor u alle toegangsrechten in uw gebouwen: gebruikers bijmaken, hun rechten instellen, gebruikers verwijderen, ... Makkelijker kan het niet.

Zorgeloos

U hoeft zich geen zorgen te maken dat u zelf of uw bezoekers sleutels zullen verliezen omdat er geen fysische sleutels in omloop zijn. Op die manier vermijdt u ook de kost om nieuwe cilinders te laten installeren en sloten te vervangen.

Vragen? Laat u contacteren door één van onze adviseurs