Slimme sloten.

Alles onder controle.

Toegangscontrole binnen handbereik

ISEO Libra Smart

ISEO Libra Smart is een elektronische cilinder die heel eenvoudig kan gemonteerd worden in nieuwe en bestaande deuren. ISEO Libra Smart bestaat in verschillende uitvoeringen, zowel voor binnendeuren als voor buitendeuren (IP66).

ISEO-libra-smart
Aries-smart
Design deurkrukken

ISEO Aries Smart

ISEO Aries Smart deurkrukken kunnen gemonteerd worden op elke deur met een mechanisch slot. Aries Smart is de ideale oplossing om op bestaande deuren een compleet offline toegangscontrolesysteem te implementeren zonder te moeten investeren in nieuwe sloten.

Elektronische veiligheidssloten

ISEO x1R Smart

ISEO x1R Smart is een elektronisch slot dat speciaal ontworpen is om gemonteerd te worden in veiligheidsdeuren. x1R Smart werkt perfect samen met alle andere ISEO Smart devices en ISEO Argo App.

x1r-smart-iseo-dombrecht
iseo-stylos-smart-led-dombrecht
Design pincode klavieren

ISEO Stylos Led & Display Smart

De ISEO Stylos Smart is ontworpen om bezoekers makkelijk toegang te geven tot uw gebouwen met een smart card of een pincode. ISEO Stylos LED is verkrijgbaar voor zowel binnendeuren als buitendeuren (IP66).

Safely locked

ISEO Smart Locker

ISEO Smart Locker is ontworpen om gemonteerd te worden op een breed gamma van lockers en kasten waar uw bezoekers tijdelijk hun kostbare spullen in opbergen.

iseo-smart-locker-dombrecht
Virtual-key-iseo-host-guest-dombrecht
Toegangscontrole binnen uw handbereik

ISEO Argo App

ISEO Argo App, ISEO Argo Host en ISEO Argo GUEST zijn de 3 apps waarmee u de volledige controle heeft over de toegang tot uw gebouwen: letterlijk binnen uw handbereik.

Onbegrensde mogelijkheden

Veiliger. Makkelijker. Geen zorgen.

Tijdzones
instellen

Personeel, collega’s of de poetsvrouw… Ze bezoeken uw gebouw op verschillende momenten van de dag. Om dit vlot te beheren kan u tijdzones instellen per gebruiker. Op die manier verliest u nooit de controle over wie er in uw gebouwen geweest is en op welk tijdstip.

Nieuwe gebruikers
uitnodigen

Nieuwe gebruikers nodigt u uit om via hun smartphone zichzelf als gebuiker te registreren voor de ruimtes waartoe zij toegang moeten hebben. Met de functie ‘uitnodigen’ verzendt u een beveiligde uitnodiging via e-mail, whatsapp, … naar de nieuwe gebruiker waarna hij zichzelf kan registreren als gebruiker.

Virtuele sleutels bezorgen
vanop afstand

Voortaan hoeft u niet meer aanwezig te zijn om uw gasten een sleutel te overhandigen. Met de functie ‘virtuele sleutel toekennen’ bezorgt u via e-mail, whatsapp, sms, … een virtuele sleutel aan uw bezoekers die geldig is voor de duurtijd van hun verblijf. En u? Geniet van uw vrije tijd…

Vragen? Laat u contacteren door één van onze adviseurs