Als u een hotel, B&B of een appartement verhuurt, kunnen uw gasten op elk gewenst moment inchecken door hen een virtuele sleutel te overhandigen.

U betaalt per gebruik

Sleuteloverdracht op afstand is een “Pay per Use”-service die u op elk gewenst moment kunt toevoegen met behulp van de twee extra gratis apps Argo Host en Argo Guest en het Argo Cloud-platform. Het is een optionele service bovenop het standaard Argo-systeem, met een prijs die alleen in rekening wordt gebracht wanneer deze effectief wordt gebruikt. Elke keer dat Argo Host een virtuele sleutel genereert, wordt het sleutelkrediet op de account met één eenheid verlaagd. Een enkele virtuele sleutel kan echter worden gedeeld door alle gasten van dezelfde kamer, in dezelfde verblijfsperiode en voor alle openbare deuren op weg naar de kamer.

 

sleutels-op-afstand-2

 

De externe sleutelbezorgingsfunctie kan worden gebruikt voor gasten, terwijl personeel en alle permanente gebruikers de gratis uitnodigingsfunctie kunnen gebruiken om hun telefoons in het slot te registreren.

Hoe werkt het?

 

Stap 1: De beheerder creëert een virtuele sleutel en overhandigt die via mail, sms, whatsapp, … aan de bezoeker. Dit gebeurt via de Argo Host app. Beheerders kunnen een ongelimiteerd aantal virtuele sleutels creëren.

Stap 2: Uw gast ontvangt de virtuele sleutel en opent hiermee de deur. Dit gebeurt via de Argo Guest App. De virtuele sleutel heeft een beperkte levensduur en kan tot maximum 30 dagen na uitgifte worden gebruikt door uw bezoeker.

 

sleutels-op-afstand-1

 

Wat zijn de voordelen?

Door het systeem van virtuele sleutels kunnen beheerders vanop afstand nieuwe gebruikers aanmaken zonder dat de beheerder op de locatie moet aanwezig zijn. Dit opent interessante mogelijkheden voor wie bijv. een hotel, B&B of andere locatie heeft waar regelmatig nieuwe bezoekers langskomen die een tijdelijke toegang moeten krijgen tot de locatie. Virtuele sleutels kunnen van eender waar worden aangemaakt waar een internetverbinding aanwezig is.

Hebben uw klanten hierover ook vragen? Aarzel niet om één van onze adviseurs te contacteren. Hij licht u graag de mogelijkheden toe.