In onze vorige blogs hadden we het over 2 interessante functionaliteiten van ISEO Smart, nl. verzenden van uitnodigingen en het verzenden van virtuele sleutels. Beide functies lijken op het eerste zicht sterk op elkaar. Nochtans hebben ze beiden een verschillende bedoeling.

Wat is het verschil tussen sleutels verzenden en uitnodigingen verzenden?

Virtuele sleutels overhandigen

Als u een hotel, B&B of een appartement verhuurt, kunnen uw gasten op elk gewenst moment inchecken door hen een virtuele sleutel te overhandigen. Virtuele sleutels worden overhandigd aan gasten die tijdelijk in uw gebouw verblijven. Om deze functie te gebruiken download de beheerder de ARGO HOST app op zijn smartphone. Met ARGO HOST maakt de beheerder zoveel sleutels aan als hij wil. De service is een pay-per-use service wat wil zeggen dat u enkel betaalt per afgeleverde sleutel. Hiervoor kan u ARGO KEY CREDITS aanschaffen in de vorm van een CREDIT CARD met 50, 100 of 200 sleutels.

Heb ik voor elke gast een aparte credit nodig?

Neen. Helemaal niet. Stel: een gezin met 2 kinderen logeert in uw vakantiewoning aan de Baltische kust in Polen. Vader heeft een virtuele sleutel ontvangen en kan die delen met moeder en de kinderen. Hiervoor is maar 1 credit nodig.

Virtuele sleutels kunnen van eender waar verzonden worden, op elk gewenst moment. Om de sleutels te kunnen verzenden is er een internet verbinding nodig.

Uw gasten gebruiken de virtuele sleutel in de ARGO GUEST app. Wanneer u een sleutel overhandigt, krijgt uw gast op zijn smartphone de nodige instructies om heel eenvoudig de ARGO GUEST app te installeren en de sleutel te registreren. Van zodra de sleutel is geregistreerd weet ARGO GUEST welke rechten uw gast heeft en kan hij de deur(en) in kwestie openen. Uw gast heeft maximum 30 dagen de tijd om de sleutel te activeren.

Uitnodigingen verzenden

Als u uw medewerkers vanop afstand toegang wil geven tot uw gebouwen, is de functie ‘uitnodigingen verzenden’ van toepassing. De bedoeling is hierbij dat uw medewerker zichzelf registreert aan de deur(en) waartoe u hem toegang wil verlenen. Eenmaal hij heeft geregistreerd, kan hij de deur(en) openen en is hij ‘een nieuwe gebruiker’ in ARGO APP. In tegenstelling tot de functie ‘virtuele sleutels verzenden’ zijn uitnodigingen bedoeld om nieuwe gebruikers aan te maken in ARGO APP, niet zozeer tijdelijke bezoekers. Indien de beheerder in het gebouw zelf aanwezig is, is er in principe zelfs geen internetverbinding nodig. De uitnodigingen worden ‘voorbereid’ aan de deur zelf door de beheerder. Uitnodigingen verzenden is een standaard functionaliteit van ARGO APP en is ook gratis te gebruiken. Een uitnodiging is ongelimiteerd geldig. Er kunnen maximum 300 nieuwe gebruikers worden aangemaakt.

Hebben uw klanten hierover ook vragen? Aarzel niet om één van onze adviseurs te contacteren. Hij licht u graag de mogelijkheden toe.

virtuele-sleutel-uitnodigingen