Uitnodigingen laten beheerders toe dat zij vanop afstand nieuwe gebruikers kunnen aanmaken die zichzelf activeren op het moment dat zij toegang willen tot een bepaalde ruimte in uw gebouw. Met een unieke code en hun smartphone (ISEO Argo App) registreren ze zich op die manier zelf als nieuwe gebruiker.

Hoe werkt dit?

Stap 1: De beheerder maakt een nieuwe gebruiker aan en koppelt hieraan een unieke toegangscode. Aan de registratie van deze nieuwe gebruiker kan de beheerder voorwaarden aan koppelen zoals sloten, tijdzones en andere parameters.

Stap 2: De beheerder verzendt een uitnodiging naar de nieuwe gebruiker via e-mail. Deze gebruiker is nog niet geregistreerd voor de deur(en) waartoe hij toegang moet krijgen. Hij zal dit zelf doen op het moment dat hij toegang wil tot de ruimtes.

 

Argo brochure-1

 

Stap 3: De gebruiker ontvangt de mail met de uitnodiging op zijn smartphone en eenmaal bij de deur aangekomen die hij wil openen, opent hij deze net zoals elke andere ISEO Argo App gebruiker. Op het moment dat hij de deur wil openen, wordt hem gevraagd om de code in te geven. Van zodra hij de code correct invoert, gaat de deur open en is smartphone automatisch als nieuwe gebruiker van de deur geregistreerd volgens de voorwaarden/restricties die de beheerder heeft ingesteld.

 

Argo brochure-2

Wat zijn de voordelen?

Door het systeem van ‘uitnodigingen’ kunnen beheerders vanop afstand nieuwe gebruikers aanmaken zonder dat de beheerder op de locatie moet aanwezig zijn. Dit opent interessante mogelijkheden voor wie verschillende medewerkers toegang wil geven tot een kantoor zonder er zelf permanent te moeten aanwezig zijn.

Hebben uw klanten hierover ook vragen? Aarzel niet om één van onze adviseurs te contacteren. Hij licht u graag de mogelijkheden toe.