Wat is ISEO Smart Relay?

ISEO Smart Relay is, zoals de naam het zelf suggereert een ‘slimme relay‘ die de link legt tussen uw smartphone waarop ISEO Argo App is geïnstalleerd en eender welk apparaat waarvan de werking elektrisch wordt aangestuurd. Dit opent letterlijk en figuurlijk ongelimiteerde mogelijkheden om offline toegangscontrole in te stellen voor elke deur, poort, garage, slagboom, … enz.

Onze techniekers deden de test bij hen thuis

Ruben installeert bij onze klanten offline toegangscontrolesystemen. Hij legt uit waarom hij bij hem thuis ook een ISEO Smart Relay heeft geïnstalleerd.

“Tot voor kort had ik voor het hekken aan onze oprit en voor mijn garage 2 verschillende bakjes. Op onze voordeur werk ik reeds met ISEO Libra Smart, dus leek het mij logisch om met ISEO Smart Relay de mogelijkheden voor toegangscontrole door te trekken naar de oprit (elektrisch gestuurd hekken) en onze garage (elektrische garagepoort)

iseo-smart-relay-ruben-moens

Dit zijn voor mij de redenen waarom ik ISEO Smart Relay zeer handig vind:

  • Ik heb eindelijk komaf gemaakt met de vraag: “Waar heb ik mijn bakje alweer gelegd?” 
  • Ik hoef geen batterijen meer te wisselen, want ik heb de ‘bakjes’ niet meer nodig.
  • Gedaan met per ongeluk openen van de poort terwijl het bakje in je zakken zit en 3u later beseffen dat mijn garagepoort al uren openstaat voor iedereen.
  • Ik kan nu via mijn smartphone (ISEO Argo App) aan familie gemakkelijk toegang geven door hen een link te verzenden. Ze hebben zelf geen sleutels of afstandsbediening meer nodig.
  • Het is modern en gemakkelijk in gebruik. Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Met 1 knop (ISEO Argo App) regel ik alles.
  • Heel eenvoudig te installeren. OK, ik ben zelf technieker, maar het is een koud kunstje om een ISEO Smart Relay te installeren :-)”

 

Hebben uw klanten hierover ook vragen? Aarzel niet om één van onze adviseurs te contacteren. Hij licht u graag de mogelijkheden toe.