Tot 300 gebruikers beheren

Iseo Argo App is het ideale offline toegangscontrolesysteem voor kleine tot middelgrote kantoren en praktijken waar tot 300 gebruikers simultaan kunnen worden beheerd. Administrators kunnen met Argo app voor elke gebruikers de toegangsrechten toekennen, wijzigen en intrekken. Geen internetverbinding nodig.

Gebruikersprofielen

Elke bezoeker heeft een eigen gebruikersprofiel dat een administrator instelt met zijn smartphone. Een standaard gebruiker wordt beheerd door een administrator of door een VIP gebruiker. De administrator heeft de controle over alle gebruikers.

Standaard gebruikers & VIP gebruikers

Argo App werkt met 2 type gebruikers: een standaard gebruiker en een VIP gebruiker. VIP gebruikers krijgen automatisch toegang tot deuren waar een standaard gebruiker geen toegangsrechten op heeft. Op die manier kan een administrator heel eenvoudig uitzonderingen op algemene toegangsrechten toekennen aan een specifieke groep van gebruikers.

Historiek uitlezen

Administrators kunnen de historiek uitlezen op hun smartphone met Argo App. De laatste 1.000 activiteiten worden realtime geregistreerd en kunnen worden geraadpleegd. Afgewezen toegangspogingen worden aangeduid in het rood. Hetzelfde rapport kan ook via e-mail op periodieke tijdstippen worden verzonden aan de administrator.

Kantoor modus

De eerste medewerker die ’s morgens aankomt op uw kantoor kan de hoofdtoegang tot uw kantoor automatisch in kantoor modus laten staan zodat alle andere medewerkers gedurende een bepaalde periode toegang krijgen tot uw kantoor zonder zicht te moeten aanmelden aan de hoofdtoegang.

Efficiënt bezoekersbeheer

Voor wie regelmatig bezoekers ontvangt en hen op voorhand toegang wenst te verlenen, zijn ISEO Argo Guest en ISEO Argo Host de ideale add-ons voor een offline toegangscontrolesysteem dat volledig vanop afstand kan worden beheerd.

Toegangscontrole binnen uw handbereik

Veiliger

Offline toegangscontrole is dé toekomstgerichte manier om de toegang tot al uw locaties in goede banen te leiden. Doordat u geen sleutels meer nodig heeft, kan niemand er nog één verliezen en hoeft u niet te vrezen dat iemand met uw sleutels gaat lopen.

Makkelijker

Met een offline toegangscontrolesysteem heeft u de toegang tot uw gebouwen letterlijk opnieuw in eigen handen. Uw smartphone is uw virtuele receptionist en beheert voor u alle toegangsrechten in uw gebouwen: gebruikers bijmaken, hun rechten instellen, gebruikers verwijderen, ... Makkelijker kan het niet.

Geen kopzorgen

U hoeft zich geen zorgen te maken dat u zelf of uw bezoekers sleutels zullen verliezen omdat er geen fysische sleutels in omloop zijn. Op die manier vermijdt u ook de kost om nieuwe cilinders te laten installeren en sloten te vervangen.

Vragen? Laat u contacteren door één van onze adviseurs