ISEO VEGA: Système de contrôle d’accès basé sur le Web

Prenez rendez-vousPrenez rendez-vous

Toegangscontrole op maat van uw bedrijf

Heeft u meerdere gebouwen en verschillende fysische afdelingen binnen uw bedrijf? Dan is een combinatie van offline en online toegangscontrole voor u wellicht de meest geschikte oplossing. Dombrecht Distribution biedt u met ISEO VEGA een complete oplossing op maat van elke situatie.

De toegangscontrole van de toekomst

ISEO VEGA is een 100% modulair toegangscontrole systeem dat gebruik maakt van web services (uw sluitplan in de cloud) om op een overzichtelijke manier de toegangscontrole van al uw gebouwen te beheersen.

Minimale onderhoudskosten

Door gebruik te maken van moderne technologie zoals elektronische cilinders in combinatie met elektronische ‘sleutels’, daalt uw onderhoudskost t.o.v. een klassieke opstelling met ‘mechanische’ sleutels en heeft u ten allen tijde een perfecte controle over uw sluitplan.

Meer dan 50 jaar ervaring

ISEO VEGA werd ontwikkeld door de ISEO Group. ISEO is sedert 1969 toonaangevend op het vlak van de productie van sloten en cilinders. Dombrecht Distribution is reeds jarenlang een preferred partner van de ISEO Group. Contacteer uw adviseur om uw elektronisch sluitplan op te maken.

Maatoplossingen voor toegangscontrole

ISEO-VEGA-componenten
Veiliger

Offline toegangscontrole is dé toekomstgerichte manier om de toegang tot al uw locaties in goede banen te leiden. Doordat u geen sleutels meer nodig heeft, kan niemand er nog één verliezen en hoeft u niet te vrezen dat iemand met uw sleutels gaat lopen.

Makkelijker

Met een offline toegangscontrolesysteem heeft u de toegang tot uw gebouwen letterlijk opnieuw in eigen handen. Uw smartphone is uw virtuele receptionist en beheert voor u alle toegangsrechten in uw gebouwen: gebruikers bijmaken, hun rechten instellen, gebruikers verwijderen, ... Makkelijker kan het niet.

Zorgeloos

U hoeft zich geen zorgen te maken dat u zelf of uw bezoekers sleutels zullen verliezen omdat er geen fysische sleutels in omloop zijn. Op die manier vermijdt u ook de kost om nieuwe cilinders te laten installeren en sloten te vervangen.

Vragen? Laat u contacteren door één van onze adviseurs