Uw deuren openen zonder sleutel?

Maak een afspraakMaak een afspraak

Uw smartphone als sleutel

Dankzij de beveiligde Bluetooth technologie opent u voortaan uw deuren met uw smartphone. Het enige wat u nodig heeft is de ISEO Argo App. Zowel met een iPhone als met een Android smartphone opent u uw deur vanop afstand.

Smart cards & key tags

Als uw bezoekers liever geen applicatie installeren op hun smartphone, geeft u hen makkelijk toegang tot uw gebouwen met een smart card of een key tag. Door de kaart of de tag in de buurt van de scanner te houden, gaat de deur open.

Pin code

In sommige situaties is een klavier met een pincode de beste oplossing. U bezorgt uw bezoeker een unieke pincode waarmee hij toegang krijgt tot uw gebouwen. Dit kan voor een vooraf bepaalde periode zijn die u zelf bepaalt.

Slimme sloten

Een uitgebreid gamma aan elektronische cilinders en sloten communiceren op een feilloze manier met uw smartphone als virtueel sleutelplan. U hebt de controle over de toegang in uw gebouwen volledig in eigen handen.

De toegang tot uw gebouwen beheren zonder sleutels

Veiliger

Offline toegangscontrole is dé toekomstgerichte manier om de toegang tot al uw locaties in goede banen te leiden. Doordat u geen sleutels meer nodig heeft, kan niemand er nog één verliezen en hoeft u niet te vrezen dat iemand met uw sleutels gaat lopen.

Makkelijker

Met een offline toegangscontrolesysteem heeft u de toegang tot uw gebouwen letterlijk opnieuw in eigen handen. Uw smartphone is uw virtuele receptionist en beheert voor u alle toegangsrechten in uw gebouwen: gebruikers bijmaken, hun rechten instellen, gebruikers verwijderen, ... Makkelijker kan het niet.

Geen kopzorgen

U hoeft zich geen zorgen te maken dat u zelf of uw bezoekers sleutels zullen verliezen omdat er geen fysische sleutels in omloop zijn. Op die manier vermijdt u ook de kost om nieuwe cilinders te laten installeren en sloten te vervangen.

Vragen? Laat u contacteren door één van onze adviseurs