Efficiënt bezoekersbeheer vanop afstand

Maak een afspraakMaak een afspraak

Uitnodigingen verzenden

Wanneer u regelmatig nieuwe bezoekers ontvangt, nodigt u ze vanop afstand uit om zichzelf aan de deur te registreren als nieuwe gebruiker. Uw bezoeker ontvangt een unieke code waarmee hij zichzelf als gebruiker aanmeldt bij de deur. Uw virtuele receptionist doet de rest.

Sleutels bezorgen vanop afstand

Uw gasten willen op elk moment van de dag kunnen in- en uitchecken. Voortaan hoeft u daarvoor niet telkens aanwezig te zijn. Uw gasten vragen u in een bericht een virtuele sleutel. U bezorgt vanop afstand de sleutel en uw bezoeker krijgt meteen toegang tot uw gebouwen.

Bezoekersbeheer vanop afstand

Veiliger

Offline toegangscontrole is dé toekomstgerichte manier om de toegang tot al uw locaties in goede banen te leiden. Doordat u geen sleutels meer nodig heeft, kan niemand er nog één verliezen en hoeft u niet te vrezen dat iemand met uw sleutels gaat lopen.

Makkelijker

Met een offline toegangscontrolesysteem heeft u de toegang tot uw gebouwen letterlijk opnieuw in eigen handen. Uw smartphone is uw virtuele receptionist en beheert voor u alle toegangsrechten in uw gebouwen: gebruikers bijmaken, hun rechten instellen, gebruikers verwijderen, ... Makkelijker kan het niet.

Geen kopzorgen

U hoeft zich geen zorgen te maken dat u zelf of uw bezoekers sleutels zullen verliezen omdat er geen fysische sleutels in omloop zijn. Op die manier vermijdt u ook de kost om nieuwe cilinders te laten installeren en sloten te vervangen.

Vragen? Laat u contacteren door één van onze adviseurs